Sylvester

Sylvester

Editor
Filmmaker

Angelique

Angelique

Contactpersoon
Filmmaker

Team

Na een aantal jaar werkzaam te zijn in de trouwbranche, zijn wij benaderd voor het filmen van een uitvaart, waar we aan onze eigen filmische stijl konden vasthouden. Wij hebben er even over moeten nadenken, want hoe combineer je zo’n (verdrietig) afscheid met iets wat je met veel plezier en passie doet?

Hoe zijn wij begonnen?

Tijdens het maken van onze eerste uitvaartfilm werden wij geïnspireerd door de mooie verhalen van tijdens de uitvaart. Wij kregen een beeld bij de persoon waar deze dag afscheid van werd genomen. Sylvester wist precies hoe hij dit het best kon samenvatten in een verhaal. Wij bedachten dat het nóg mooier zou zijn als we dit konden versterken met beelden. Direct wist Angelique waar zij naar op zoek was toen er een doosje vol oude HDV tapes beschikbaar was.  Super lief dat wij het vertrouwen kregen om al deze bijzondere & persoonlijke momenten in te zien. Alle verhalen over deze persoon werden bevestigd, want precies datgene wat wij wilden gebruiken werd gevonden.

Hoe resulteert dit in een verhaal over ons? Het omschrijft een proces over hoe wij in elkaar zitten. Wij zijn creatief & maken graag iets persoonlijks en moois.

8

team Members

6

jaar samenwerking

400

video's gemaakt

5

prijzen gewonnen